fbpx

Bedankt!

Super fijn, je lichaam gaat je dankbaar zijn! Je ontvang de video binnen enkele ogenblikken in je mailbox! Laat je me weten hoe je de oefeningen ervaart? Ik ben benieuwd!

Liefs, 

PS1 Kan je niet wachten? Hier onder alvast de video. Maar let op in de mails geef ik nog wat extra informatie, altijd fijn!

PS2 Wil je weten wat ik nog meer aan te bieden heb? Scroll omlaag! 

Mijn aanbod

Al mijn kennis van de afgelopen 20 jaar bied ik jou aan in mijn programma’s om jouw leven wat aangenamer te maken. Zoals je ziet zijn mijn online programma’s niet áltijd beschikbaar. Ik heb er bewust voor gekozen om deze programma’s gelimiteerd beschikbaar aan te bieden, zodat ik jou op gedegen wijze kan begeleiden en de kwaliteit van het resultaat kan waarborgen.

Online programma

11 meditaties voor een betere slaap

Ik heb 11 prachtige meditaties voor je opgenomen. Ik neem je aan de hand mee naar een beter slaap. Onderwerpen die aan bod komen zijn bijvoorbeeld hoe je omgaat met de prikkels van de dag, hoe je overschakelt van je werkdag naar je eigen tijd thuis, hoe je toewerkt naar een fijne slaap en wat te doen als je ‘s nachts wakker wordt. Samen zorgen we voor je ultieme doel: een heerlijke nachtrust en uitgerust wakker worden. Dat willen we toch allemaal? En het fijne is…het is voor iedereen (ja dus ook voor jou!) haalbaar. 

Online programma

Maak je leven 
gemakkelijker 

Tijdens dit 7-weekse online programma neem ik je digitaal aan de hand door middel van yoga oefeningen, audio meditaties en bewustzijns-werkbladen. Om jouw leven niet alleen beter, maar vooral gemakkelijker te maken.

Online programma

innerlijke rust & groei voor vrouwelijke ondernemers

Dit programma is speciaal geschreven vóór gepassioneerde vrouwelijke ondernemers dóór een geroutineerde vrouwelijke ondernemer (met passie 😉 ). Met dit programma bereik jij innerlijke rust en groei, zowel persoonlijk als zakelijk. Deze twee zijn namelijk onlosmakelijk met elkaar verbonden.  Wanneer jij persoonlijk groeit, groeit jouw onderneming mee, ja óók financieel ! Dit allemaal zonder jezelf te verliezen. 

Dit programma zijn we momenteel met veel enthousiasme aan het ontwikkelen. Klik hieronder als je op de hoogte gehouden wil worden.