fbpx

Myrna van Kemenade
Online academie

Gratis video

GRATIS video met 10 yoga oefeningen voor een soepele en pijnvrije rug.

Ik vind het zo jammer om te horen dat zoveel mensen last van hun onderrug hebben, want dit hoeft namelijk echt niet! Daarom heb ik een gratis video voor je opgenomen met 10 oefeningen voor een soepele en pijnvrije rug.

Vul hiernaast je gegevens in en je ontvangt de video direct in je mailbox!

Mooie woorden

“Ik zal eerlijk zeggen dat ik niet alle oefeningen elke dag doe, maar de twist is echt mijn favoriet en daar begin en eindig ik elke dag mee, dit geeft al zoveel verschil!”

 

“Ik heb er veel zin in, dit is een cadeau aan mezelf, bewegen!”

 

“Ik vind het mooi hoe je dit doet en word er heel blij van, goed voorbeeld doet volgen!”

Waarom?

Ik vind het zo jammer om te horen dat zoveel mensen last van hun onderrug hebben, want dit hoeft namelijk echt niet! Daarom heb ik deze gratis video voor je opgenomen met 10 oefeningen voor een soepele en pijnvrije rug.

Word je soms ook wakker…stijf…krakkemikkig. Kom je thuis van je werk en voel je de spanning in je onderrug? Hoe fijn zou het zijn als je rug gewoon blijvend soepel is en vooral pijnvrij?! Maar hoe?

Je hebt vast al heel veel geprobeerd om er vanaf te komen en wanneer het echt te gortig wordt ga je naar de fysio.

Maar wat ik vrij zeker weet is dat dit je alleen maar helpt op de korte termijn en dat je nog steeds niet dagelijks die ontspannen rug ervaart.

Maar waarom lukt het maar niet? De oplossing is eigenlijk simpel, de kracht zit hem in het herhalen van eenvoudige maar doeltreffende yoga oefeningen. 

Nu klinkt dat wellicht heel veel werk, maar no worries! Ik heb een gratis video voor je opgenomen met 10 oefeningen voor een soepele onderrug. Als je deze oefeningen 3 maal per week doet ervaar je al een verschil. Waarschijnlijk ga je sommige oefeningen uit jezelf al dagelijks doen omdat het je zoveel ontspanning geeft. You will see!

 

Wil jij ook nu die ontspannen onderrug? Vul hieronder je gegevens in en je ontvangt de video direct in je mailbox! 

 

Enne..ik zie de trampoline foto’s graag tegemoet! ;-

© Copyright 2020 | Myrna van Kemenade | Algemene voorwaarden | Privacy statement | Disclaimer | Alle rechten voorbehouden