fbpx

SOULFEEDING LIVE ONLINE SESSIES

soulfeeding sessies

Wat word ik verdrietig wanneer ik zoveel mensen zie overleven in plaats van écht leven. Door middel van inzicht, bewustwording en laagdrempelige meditatie technieken kun je écht streven naar een mooi en vreugdevol leven!
Daarom ben ik gestart met mijn maandelijkse Soulfeeding Live Online Sessies!

EERDERE SESSIES TERUG KIJKEN?

Wil je graag ook de eerdere sessies ontvangen, zodat je deze nog onbeperkt kunt terugkijken? Klik dan op de onderstaande roze button voor de shop.

DECEMBER

#24 Alleen zijn is een kracht

Donderdag 8 december 20:00 uur  

Ik weet niet meer welk jaar precies maar ik denk 2017.

Het was 1ste kerstdag en ik was alleen. Ik had toen geen partner mijn dochter was bij haar vader.

Ik wilde lekker gaan wandelen langs de zee in Castricum en daarna even lunchen en opwarmen bij het vuurtje van de strandtent. 

Met goede zin en een fijne gemoedstoestand reed ik er heen. Muziekje aan in de auto en natuurlijk kwam ‘jingle bells” en ‘Driving home for Christmas” van Chris Rea voorbij.

Maar ook meerdere malen galmde de zoetgevooisde stem van Robert ten Brink ‘ niemand mag alleen zijn met kerst’. Daar moest ik toen nog om grinniken, rijdend in mn eentje.

Aangekomen bij het strand zag ik alleen maar stelletjes die elkaar liefdevol vasthielden en hele gezinnen inclusief dartelende hond. 

Daar begonnen de eerste scheurtjes in mijn brein en hart.

Mmmmm, voel me toch wel een beetje ‘alenig’ hier…

Aangekomen bij de strandtent moest ik even in het koude halletje wachten terwijl de wind en menig harde zandkorrels me nog om de oren vlogen. 

De gastvrouw keek me aan, kijkt nog even achter me of er nog iemand bij hoort en vroeg of ik gereserveerd had en voor hoeveel personen.

‘Euh nee…niet gereserveerd en ik ben alleen. Ik zou graag even lunchen” En natuurlijk zette ik mijn liefste glimlach op.

Met een vriendelijke doch teleurstellende toon zei ze dat ze alleen plek had voor een tafel van 4 of reserveringen. 

“Een taartje eten aan de bar misschien?’ Opperde ik nog.

Maar helaas ik kon met de staart tussen mijn benen, ik had niet eens een hond notabene, weer vertrekken.

Ik heb me toen nog nooit zo eenzaam gevoeld! 

Eenzaamheid ken ik eigenlijk niet, ik kan heel goed alleen zijn en vind het zelfs fijn om dingen alleen te ondernemen. Maar nu merkte ik dat ik vanuit mijn fijne gemoedstoestand stap voor stap naar die eenzaamheid werd toegetrokken. Wat een K.. gevoel! 

Wat ik hier duidelijk mee wil maken is dat je natuurlijke staat vaak prima is en alleen zijn helemaal niet hetzelfde is als eenzaamheid. Eenzaamheid word gecreëerd door factoren van buitenaf en daarna wat je er zelf mee doet in je brein en wat vervolgens een gevoel creëert in je hart. 

Dit kun je trainen door er bewust naar te kijken en te handelen.

We zijn al-één, oftewel je bent al compleet.

Op donderdag 8 december om 20:00 gaat de Soulfeeding sessie over eenzaamheid in verschillende situaties:

  • Ben je eenzaam omdat je alleen bent zonder partner en/of kids
  • Voel je je eenzaam terwijl je wel in een relatie zit. Ik ken ook momenten bij mezelf dat ik meer eenzaam was in een relatie dan toen ik alleen was…
 
Ik geef je inzicht, technieken en transformatiekracht om: 
  • je goed te voelen in gezelschap van jezelf, het alleen zijn.
  • je niet eenzaam te hoeven voelen binnen een relatie.
  • je kracht gaat krijgen om jezelf uit dat eenzaamheid’s gevoel te halen 
  • je ten aller tijde de verbinding met jezelf en je omgeving kunt voelen

 

Ben je erbij?

 
Liefs
 
Myrna xxx
 

wat gaan we doen??

MANIFESTEREN MET BEHULP van de maanstand

Ik heb bewust gekozen om elke maand in de week vóór de volle maan deze sessies te geven. Dit omdat in deze periode oude patronen loslaten en ruimte creëeren voor nieuwe intenties zich krachtiger manifesteren in jouw leven.

meld je nu aan

EERDERE SESSIES TERUG KIJKEN?

Wil je graag ook de eerdere sessies ontvangen, zodat je deze nog onbeperkt kunt terugkijken? Klik dan op de onderstaande roze button voor de shop.

We gaan samen aan de slag en er is ruimte om persoonlijk vragen te stellen (via de chat en anoniem als je dat fijn vindt).

© Copyright 2022 | Myrna van Kemenade | Algemene voorwaarden | Privacy statement | Disclaimer | Alle rechten voorbehouden