fbpx

SOULFEEDING LIVE ONLINE SESSIES

soulfeeding sessies

Wat word ik verdrietig wanneer ik zoveel mensen zie overleven in plaats van écht leven. Door middel van inzicht, bewustwording en laagdrempelige meditatie technieken kun je écht streven naar een mooi en vreugdevol leven!
Daarom ben ik gestart met mijn maandelijkse Soulfeeding Live Online Sessies!

OKTOBER

Wanneer? Zondag 17 oktober om 20.00 uur
 
#12 Schaduw Werk 
 
De schaduw betekent in de Jungiaanse psychologie het deel van het onbewuste, bestaande uit verdrongen zwakheden, tekortkomingen en instincten. 
 
“Iedereen draagt een schaduw” zei Jung, ‘en hoe minder hij is belichaamd in het bewuste leven van herindividu, des te zwarter en dichter hij is.” 
 
Het kan echter ook, beschouwd worden als een verbinding met de primitieve dierlijke instincten, die tijdens de vroege kinderjaren door de bewuste geest vervangen zijn. Vandaar dat Jung de schaduw ook met creativiteit in verband brengt. Een beschaafd mens onderdrukt deze. 
 
Dierlijke neigingen, maar dit gaat ten koste van de spontaniteit, creativiteit, gevoeligheid en inzicht. Dit reservoir van duisternis herbergt dus ook bronnen waaruit de scheppende kunstenaar zijn inspiratie haalt. 
 
Dus de schaduw is niet iets waar je bang voor hoeft te zijn maar het kan je gruwelijk in de weg zitten als je het ontkent of negeert. Het komt terug in de vorm van projectie en wellicht herken je dit ook in jouw eigen leven. Projecties komen het meeste voor in relaties. Degene die het dichtste bij je staan: partner, kinderen , vrienden en familie. Alles wat ons triggert door wat de ander zegt of doet raakt onze schaduw kant die we (nog) niet erkennen. 
 
Door jouw schaduwkant te leren herkennen en erkennen zul je merken dat je anders gaat reageren en handelen.
Het zal je helpen in:
  • gezondere relaties aangaan
  • meer zelfzorg
  • begrip van jezelf en de ander
  • rust in je hoofd
  • minder gevoel van constant alert en aanstaan
  • heling van oude trauma’s
  • schaamte en schuld wordt minder
 
Let wel: schaduw werk is niet makkelijk en is niet in een korte tijd gedaan. Het vergt moed en tijd om hiermee aan de slag te gaan maar de beloning zal het zeker waard zijn.
Ik leer nog elke dag 🙂
Duik je met mij mee de duisternis in zodat we samen het licht weer vinden?
 
Zondag 17 oktober 20:00 uur.
 
Liefs
 
Myrna xxx

wat gaan we doen??

Inspiraties zijn altijd het werk van de schaduw en een leven zonder schaduw zou saai en oppervlakkig zijn 😉

MANIFESTEREN MET BEHULP van de maanstand

Ik heb bewust gekozen om elke maand in de week vóór de volle maan deze sessies te geven. Dit omdat in deze periode oude patronen loslaten en ruimte creëeren voor nieuwe intenties zich krachtiger manifesteren in jouw leven.

meld je nu aan voor sessie #12

WanneerZondag 17 oktober om 20.00 uur Soulfeeding #12 met als onderwerp: Schaduw Werk. 

Wat? Live online sessie. Je ontvangt een link om live online aanwezig te zijn bij deze sessie. Jij kan mij zien, ik jou niet, je kan wel communiceren met mij via de chat.   

Er zijn twee soorten tickets

Ticket 1: Live meekijken op bovenstaande datum voor 11 euro. Kun je niet op deze tijd live aanwezig zijn? Geen probleem, deze sessie blijft vervolgens 48 uur beschikbaar voor jou, om terug te kijken en mee te doen. Klik hier om dit ticket aan te schaffen

Ticket 2: Onbeperkte toegang tot deze sessie voor 17 euro, waarmee je eindeloos deze sessie terug kan kijken en kan meedoen (de kracht van herhaling). Klik hier om dit ticket aan te schaffen

EERDERE SESSIES TERUG KIJKEN?

Wil je graag ook de eerdere sessies ontvangen, zodat je deze nog onbeperkt kunt terugkijken? Klik dan op de onderstaande roze button voor de shop.

We gaan samen aan de slag en er is ruimte om persoonlijk vragen te stellen (via de chat en anoniem als je dat fijn vindt).

© Copyright 2020 | Myrna van Kemenade | Algemene voorwaarden | Privacy statement | Disclaimer | Alle rechten voorbehouden