fbpx

SOULFEEDING LIVE ONLINE SESSIES

soulfeeding sessies

Wat word ik verdrietig wanneer ik zoveel mensen zie overleven in plaats van écht leven. Door middel van inzicht, bewustwording en laagdrempelige meditatie technieken kun je écht streven naar een mooi en vreugdevol leven!
Daarom ben ik gestart met mijn maandelijkse Soulfeeding Live Online Sessies!

APRIL

Wanneer? Woensdag 28 april om 20.00 uur
 
#7 De kracht van Transcendente Meditatie
Zo’n 15 jaar geleden heb ik mijn eigen initiatie gehad in transcendente meditatie. Ik weet het nog goed.
In Amsterdam bij een hele lieve wijze vrouw, Greet Hesse. Ze is toen een beetje mijn meditatie oma geworden 🙂 Helaas is ze 1,5 jaar geleden overleden maar ik heb haar nog kort daarvoor gezien gelukkig.
Tijdens de meditatie ontvang je naar aanleiding van je geboortedag, plaats en tijd, je eigen mantra.
Deze vertel je tegen niemand en is echt van jou. Ik gebruik deze mantra dus al 15 jaar en blijft bijzonder dat de mantra echt van mij is, uniek.
Maar ook zonder initiatie is het een krachtige meditatie vorm die je enorm kan helpen om dichtbij jezelf te komen en innerlijke rust te behouden.
Het is ook wetenschappelijk bewezen dat deze methode werkt.
Wereldwijd wordt deze vorm gebruikt, ook veel bekende mensen zweren bij deze methode om zichzelf staande te houden en succesvol te worden en blijven.
 
2 jaar geleden was ik bij een bijzondere Transcendente Meditatie bijeenkomst op het VU en heb Bob Roth , medeoprichter van de David Lynch Foundation, nog even kunnen spreken.
Ook David Lynch zelf, filmregisseur en fervent transcendente meditatie beoefenaar, was er via een live verbinding bij. 
 
Ik vertel je er alles over en leer je de transcendente meditatie techniek zodat je zelf thuis aan de slag kan! 
 
 
Meld je hieronder aan! 
 
Namaste!
Myrna van Kemenade

wat gaan we doen??

“het voeden van de ziel maakt dat je leeft in plaats van overleven“ - Myrna

MANIFESTEREN MET BEHULP van de maanstand

Ik heb bewust gekozen om elke maand in de week vóór de volle maan deze sessies te geven. Dit omdat in deze periode oude patronen loslaten en ruimte creëeren voor nieuwe intenties zich krachtiger manifesteren in jouw leven.

meld je nu aan voor sessie #7

WanneerWoensdag 28 april om 20.00 uur Soulfeeding #7 met als onderwerp: Transcedente Meditatie. 

Wat? Live online sessie. Je ontvangt een link om live online aanwezig te zijn bij deze sessie. Jij kan mij zien, ik jou niet, je kan wel communiceren met mij via de chat.   

Er zijn twee soorten tickets

Ticket 1: Live meekijken op bovenstaande datum voor 11 euro. Kun je niet op deze tijd live aanwezig zijn? Geen probleem, deze sessie blijft vervolgens 48 uur beschikbaar voor jou, om terug te kijken en mee te doen. Klik hier om dit ticket aan te schaffen

Ticket 2: Onbeperkte toegang tot deze sessie voor 17 euro, waarmee je eindeloos deze sessie terug kan kijken en kan meedoen (de kracht van herhaling). Klik hier om dit ticket aan te schaffen

EERDERE SESSIES TERUG KIJKEN?

Wil je graag ook de eerdere sessies ontvangen, zodat je deze nog onbeperkt kunt terugkijken? Klik dan op de onderstaande roze button voor de shop.

We gaan samen aan de slag en er is ruimte om persoonlijk vragen te stellen (via de chat en anoniem als je dat fijn vindt).

© Copyright 2020 | Myrna van Kemenade | Algemene voorwaarden | Privacy statement | Disclaimer | Alle rechten voorbehouden