fbpx

Soulfeeding Live Online Sessies

Lieve jij,

Wat word ik verdrietig wanneer ik zoveel mensen zie overleven in plaats van écht leven. Door middel van inzicht, bewustwording en laagdrempelige technieken toe te passen kun je écht streven naar een mooi en vreugdevol leven!

Daarom ben ik gestart met mijn maandelijkse Soulfeeding Live Online Sessies!

In de maand december leer je hoe het komt waardoor jij vast blijft houden aan het oude ook al werkt het niet?! En hoe je een mooi nieuw begin kunt maken.

Ik heb er zin in, jij ook? Meld je hieronder aan! 

Namaste!

Myrna van Kemenade

Wat gaan we doen?

Herken je dit?

Tijdens deze live sessie ga je erachter komen WAARDOOR dit steeds gebeurd en misschien wel al heel je leven lang

Ga je mee op deze mooie reis?

Manifesteren met behulp van de maanstand

Ik heb bewust gekozen om elke maand in de week vóór de volle maan deze sessies te geven. Dit omdat in deze periode oude patronen loslaten en ruimte creëeren voor nieuwe intenties zich krachtiger manifesteren in jouw leven.

 

 

Meld je nu aan voor deze sessie!

WanneerWoensdag 30 december om 20.00 uur live online.

Wat? Live online sessie. Je ontvangt een link om live online aanwezig te zijn bij deze sessie. Jij kan mij zien, ik jou niet, je kan wel communiceren met mij via de chat.   

Er zijn twee soorten tickets

Ticket 1: Live meekijken op bovenstaande datum voor 11 euro. Kun je niet op deze tijd live aanwezig zijn? Geen probleem, deze sessie blijft vervolgens 48 uur beschikbaar voor jou, om terug te kijken en mee te doen. Klik hier om dit ticket aan te schaffen

Ticket 2: Onbeperkte toegang tot deze sessie voor 17 euro, waarmee je eindeloos deze sessie terug kan kijken en kan meedoen (de kracht van herhaling). Klik hier om dit ticket aan te schaffen

Eerdere sessies terugkijken?

Wil je graag ook de eerdere sessies ontvangen, zodat je deze nog onbeperkt kunt terugkijken?

Klik dan op de onderstaande roze button voor de shop 

We gaan samen aan de slag en er is ruimte om persoonlijk vragen te stellen (via de chat en anoniem als je dat fijn vindt).

© Copyright 2020 | Myrna van Kemenade | Algemene voorwaarden | Privacy statement | Disclaimer | Alle rechten voorbehouden