fbpx

SOULFEEDING LIVE ONLINE SESSIES

soulfeeding sessies

Wat word ik verdrietig wanneer ik zoveel mensen zie overleven in plaats van écht leven. Door middel van inzicht, bewustwording en laagdrempelige meditatie technieken kun je écht streven naar een mooi en vreugdevol leven!
Daarom ben ik gestart met mijn maandelijkse Soulfeeding Live Online Sessies!

MAART

Wanneer? Woensdag 17 maart om 20.00 uur
 
#6 Psoas- de spier van de ziel
De psoas wordt ook wel de spier van de ziel genoemd en dat is ook niet voor niets. 
Het is de plek , diep ons lichaam verborgen, waar onze emoties worden opgeslagen.
De psoas is de spier die het onderste deel aan de achterkant van onze wervelkolom verbindt met de binnenkant van het bovenbeen.
Onze psoas reageert instinctief als we onrust, onveiligheid en stress ervaren, wat zich onder andere uit in de heup-, buik-, en rugklachten. 
 
De psoas staat voor de expressie van onze intelligentie, ons bewustzijn en onze ziel.
 
Tijdens deze Soulfeeding sessie krijg je inzicht over de psoas aan de hand van het boek van Liz Koch en gaan we samen wat milde yoga houdingen doen voor de ontspanning van de psoas.
Dus deze keer niet alleen maar achter je laptop maar zorg dat je comfortabele kleding aanhebt, een fijne zachter stretch broek/legging en de ruimte op een yoga mat of fijn dik vloerkleed 🙂
 
Ook zal ik mijn eigen ervaring delen van mijn balletacademie tijd en dans carrière en dat ik door yoga anders ben gaan bewegen en voelen waardoor de pijn in mijn lies over is gegaan.
 
Meld je hieronder aan! 
 
Namaste!
Myrna van Kemenade

wat gaan we doen??

“het voeden van de ziel maakt dat je leeft in plaats van overleven“ - Myrna

herken je dit?

Let’s give the psoas a reset!

MANIFESTEREN MET BEHULP van de maanstand

Ik heb bewust gekozen om elke maand in de week vóór de volle maan deze sessies te geven. Dit omdat in deze periode oude patronen loslaten en ruimte creëeren voor nieuwe intenties zich krachtiger manifesteren in jouw leven.

meld je nu aan voor sessie #6

WanneerWoensdag 17 maart om 20.00 uur Soulfeeding #6 met als onderwerp: De spier van de Ziel. 

Wat? Live online sessie. Je ontvangt een link om live online aanwezig te zijn bij deze sessie. Jij kan mij zien, ik jou niet, je kan wel communiceren met mij via de chat.   

Er zijn twee soorten tickets

Ticket 1: Live meekijken op bovenstaande datum voor 11 euro. Kun je niet op deze tijd live aanwezig zijn? Geen probleem, deze sessie blijft vervolgens 48 uur beschikbaar voor jou, om terug te kijken en mee te doen. Klik hier om dit ticket aan te schaffen

Ticket 2: Onbeperkte toegang tot deze sessie voor 17 euro, waarmee je eindeloos deze sessie terug kan kijken en kan meedoen (de kracht van herhaling). Klik hier om dit ticket aan te schaffen

EERDERE SESSIES TERUG KIJKEN?

Wil je graag ook de eerdere sessies ontvangen, zodat je deze nog onbeperkt kunt terugkijken? Klik dan op de onderstaande roze button voor de shop.

We gaan samen aan de slag en er is ruimte om persoonlijk vragen te stellen (via de chat en anoniem als je dat fijn vindt).

© Copyright 2020 | Myrna van Kemenade | Algemene voorwaarden | Privacy statement | Disclaimer | Alle rechten voorbehouden