fbpx

Ik beloof je fijne nachten en uitgerust wakker worden

Gratis download: 11 essentiële tips voor betere slaap

Wil jij mijn gratis sheet ontvangen met dé 11 essentiële tips voor een betere slaap?  Vul hieronder je gegevens in en de sheet komt direct in je mailbox!

11 meditaties om beter te slapen

Betere slaap begint overdag. Echt waar. Ik heb 11 meditaties voor je gemaakt waarbij ik je aan de hand neem, tot je bij je ultieme doel bent: een heerlijke nachtrust en uitgerust wakker worden. Dat willen we toch allemaal? En het fijne is…het is voor iedereen (ja dus ook voor jou!) haalbaar. 

Herkenbaar?

 • Je bent ontzettend moe gedurende de dag maar als het op slapen aankomt lukt het je vaak niet om in slaap te vallen. 
 • Je wordt stijf en stram wakker.
 • Je ligt in bed te malen en te denken wat je allemaal moet doen, waardoor je geen idee hebt wat je intuïtie je ingeeft en waar jouw grenzen liggen (en je er nog veel te vaak overheen gaat)
 • Je voelt altijd wel druk, waardoor je nooit helemaal ontspannen jezelf kan zijn, ook wanneer je naar bed gaat blijf je die druk voelen.
 • Je wordt vaak ‘s nachts wakker en hebt moeite om in slaap te komen. 

Wil jij ook..

 • …meer rust
 • …een betere nachtrust en uitgerust wakker worden
 • …ontspannen naar bed toe gaan
 • …uitgerust wakker worden
 • …meer bewustwording in het dagelijkse leven
 • …een verbeterde gezondheid
 • …meer energie en een sterker lichaam
 • …meer vreugde in je leven en minder stress

“Met deze 11 audio meditaties geef ik jou de tools om ontspannen naar de nacht toe te werken, zodat je uitgerust wakker wordt”

Speciaal voor jouw nachtrust..

Ik heb 11 prachtige meditaties voor je opgenomen. Ik neem je aan de hand mee naar een beter slaap. Onderwerpen die aan bod komen zijn bijvoorbeeld hoe je omgaat met de prikkels van de dag, hoe je overschakelt van je werkdag naar je eigen tijd thuis, hoe je toewerkt naar een fijne slaap en wat te doen als je ‘s nachts wakker wordt. Samen zorgen we voor je ultieme doel: een heerlijke nachtrust en uitgerust wakker worden. Dat willen we toch allemaal? En het fijne is…het is voor iedereen (ja dus ook voor jou!) haalbaar. 

 

Wat krijg je?

De meditaties...

#1 
BETER SLAPEN BEGINT OVERDAG

#2
OCHTEND MEDITATIE – HET PLAATSEN VAN DE INTENTIE VAN DE DAG

#3
aDEMHALING VOOR MEER ENERGIE

 

#4
3 MINUTEN 
SLAAPMEDITATIE

#5
BESCHERM JEZELF TEGEN OVERPRIKKELING

#6
AFTER WORK MEDITATIE 

#7
LOS JE SPANNING OP VÓÓRDAT JE GAAT SLAPEN

#8
CREËER RUST IN JE HOOFD

#9
VAN NEGATIEVE NAAR POSITIEVE MINDSET

#10
YOGA NIDRA 
DE SLAAP VAN DE YOGI

#11
NACHT MEDITATIE 
ALS JE S’NACHTS WAKKER WORDT

Yes, dit wil ik!

Klik hieronder om direct toegang te krijgen tot online programma “11 meditaties om beter te slapen” van EUR 45,- voor EUR 27,- .

“Wow alleen de 3 minuten slaap meditatie! Briljant wat dat met me doet”

“Als ik dit eerder had geweten….al die nachten!”

“ Wat is die meditatie over prikkels een mooie! Het effect dat jij beschrijft ervaar ik nu dagelijks. Direct!!”

“Ik heb er veel zin in, dit is een cadeau aan mezelf, slapen!”

“Vroeger werd ik in paniek wakker en inslapen lukte me dan niet meer. Nu plug ik direct mijn koptelefoon in en luister naar je meditatie voor in de nacht wakker worden. Ik heb er alle vertrouwen in dat ik straks door middel van de andere meditaties ook kan voorkomen dat ik zo wakker schrik. Dank je wel!”

“Ik vind het mooi hoe je dit doet en word er heel blij van, goed voorbeeld doet volgen!”

© Copyright 2020 | Myrna van Kemenade | Algemene voorwaarden | Privacy statement | Disclaimer | Alle rechten voorbehouden